Sikersztorik

Itt közzéteszünk néhány példát a Quantum Balance Motivációs Tanácsadó képzést elvégzők tapasztalataiból,  a Quantum Balance Módszer hatásait megtapasztaltak élményeiből és a "A bizonytalanság biztonsága" c. könyv hatásairól.

Az itt leírt élményeket azok adták önmaguknak, akik elég nyitottak és kíváncsiak voltak a kvantumszemléletet kipróbálni a saját életükben, s túlléptek az intellektuális szinten. Olvasd át őket, s ha kedvet kapsz ne habozz, élj át te hasonló, vagy ezeket meghaladó élményeket.

Egy élménybeszámoló a Quantum Balance Életviteli és Motivációs Tanácsadó képzésről:

Hogy milyen változások történtek életemben a képzés hatására?

Jó ideje nagy szétszórtságban éltem az életem. Az életem? Valójában nagyon sokszor azt éreztem, hogy ez nem is az én életem. valaki máséban vagyok. Hát hol vagyok már Én? A lényeg, ebből az egész kavalkádból? Egyidejűleg több probléma között oda-vissza cikáztak a gondolataim, nagyon fárasztó és energiarabló volt.


Egy Quantum Balance tréning elvégzése után érkezett levél:

"Kedves Miklós!

Hálás vagyok a sorsnak, hogy egy „véletlen” folytán találkozhattam Veled és részt vehettem az általad tartott QBM I.-II. tanfolyamon!

Régóta foglalkoztat a kvantumszemlélet és ennek hasznosítása a mindennapokban. Elolvastam több „alapművet” ezzel kapcsolatban és nagyon sajnáltam, hogy a könyvek szerzői által, külföldön tartott előadásokra nem volt lehetőségem elmenni. Bizonytalan voltam e téren sok mindenben, de ez teljesen megváltozott, amióta Nálad jártam és a tanfolyam alatt annyi mindent „helyre” tudtam rakni a fejemben, hogy úgy érzem, ebben a témában MINDENT megkaptam Tőled és már nincs másra szükségem ahhoz, hogy elinduljak ezen az úton! Az általad írt első könyvedben megleltem az összes információt…


Egy példa a testi gyógyulásra:

„Őszinte nyitottsággal és kíváncsisággal léptem be az ajtón, miután vánszorogva felmásztam a lépcsőkön. Fájt a derekam. Miért nem mentem liften? Első emelet, ez nekem is bele kell hogy férjen! :), gondoltam. Fájdalmam iszonyatos volt. :( Kedves, nyílt mosolyú hölgy fogadott.

Végigvezetett a kialakított stúdióban, közben lelkesen beszélt az általuk indított összetett programról. Annyira kedvesen, lelkesítően beszélt, hogy nem csak a hely varázsa, hanem a kisugárzása is pillanatok alatt feloldotta a bennem lévő pozitív "feszültséget".

Mivel első voltam, pár percet tudtam négyszemközt beszélgetni Miklóssal. Nyíltsága, közvetlensége, érdeklődése kellemesen meglepett! Igaz, hasonlóra számítottam, de arra nem, hogy én, aki mindig tartózkodó vagyok, ilyen gyorsan fel tudok oldódni. Úgy tudtunk beszélgetni, mint két régen találkozott, nagyon jó ismerős! :)

Magáról az előadásról nem írok, hiszen azt így nem lehet! Ott kell lenni, át kell élni! :)


A bizonytalanság biztonsága c. könyv nyújtotta nézőpontok felismerésének élménye és hatása:

"A jóga fesztiválon találkoztunk és ott beszélgettünk az új könyve témájáról.
Nagyon szépen szeretném megköszönni az élményt amit a mű elolvasása és valamilyen szintű megértése, megélése adott a számomra!!
Mivel eleve ilyen érdeklődéssel mentem oda a rendezvényre már (épp előző nap a suliban pont a kvantumfizikáról beszéltünk a Bhagavad Gíta kapcsán – jógaokatatói képzésre járok az egyik budapestia Főiskolára) azonnal nekiláttam az olvasásnak, aztán mivel olyan csodálatos érzések támadtak bennem próbáltam elhúzni időben hogy ne legyen olyan hamar vége, szóval kisebb részletekben folytattam és többször is elolvastam a részleteket.
Csak most írok de úgy érzem mindenképp  ki kell fejezni hálámat a segítségért amit adott.


Beszámoló a "Kvantumszemlélet alapjai" tréningről:

„…már annyi mindent tanultam, már annyi tanfolyamot elvégeztem, és annyi előadást végighallgattam! Úgy érzem elég sok lexikális tudást gyűjtöttem az Önismerethez, és már lassan 10 éve foglalkozom magammal és a tudatosság megélésével, de csak most állt össze a kép, amihez Miki és a kvantumszemlélet segített hozzá! Csak gyűltek és gyűltek az információk a fejemben arról, hogyan kellene, hogyan nem, hogyan fejlődhetek, s mik az akadályozó tényezők az életemben, de volt egy pont,mikor már úgy éreztem, hogy elveszek ebben a nagy információ áradatban, miközben azt hittem jól vagyok és jól csinálom a dolgaimat- de valójában mégsem voltam teljesen boldog és kiegyensúlyozott, valami hiányzott!

Egy kolléga a közös munkáról:

„„Szia Miki,

Remélem, még időben küldöm az átolvasott, javított Könyvet. Igyekeztem a lehető legtöbb hibát észrevenni, javítani, de biztos, hogy ha lenne idő újra olvasni, még találnék benne. Mert hiába a koncentráltam a figyelmemet a helyesírási hibákra, ha közben  elkalandoztam az értelmezésben, és fordítva. Mindenesetre olvasás közben azt vettem észre, hogy szinte belezuhanok a témába, és az visz magával, mint egy örvény. Ilyen helyeken lehet, hogy maradt egy-két hiba. Kétszer is átfutottam utólag, de azt hiszem, mindig elvitt a téma. Azt hiszem, erre mondják, hogy ittam a szavaidat. Nagyon élveztem és nagy öröm, hogy részt vehettem az "alkotási" folyamatban, és hogy egyáltalán részt vehetek a Folyamatban.
 

Egy élménybeszámoló a Quantum Balance megtapasztalásáról:

"Amikor elhagytam az épületet akkor jött az igazán letaglózó élmény, szabadnak éreztem magam. Olyan gyermeki érzés tartott hatalmában percekig, nagyon rég nem éreztem ezt. Amikor mindent látsz magad körül, érzékelsz mindent, mégis csak nézel ki a fejedből és nem törődsz vele, nem értékeled, nem minősíted, csak tudod, hogy ott van.