Kapcsolat

Kontakt

 

Mail: kvantumszemlelet@gmail.com

Telefon: 06-70-371-5137

 

 

 

 

 

Oktatónk: 

Szatmári L. Miklós

Író, Tanácsadó, Tréner

Az elmúlt öt évben emberek százait motiválta a tudatosabb teljesebb, alkotóbb életre. Több mint ezer tanácsadás, s több száz tréning tapasztalata áll mögötte. Trénerként és tanácsadóként az önmotiváció, a kreativitás, és az önmegvalósítás a főbb pontok, melyeket felhasznál függetlenül attól, hogy a cél az egészségre, párkapcsolatra, bőségre, vagy spiritualitásra vonatkozik.

A legújabb tudományos eredményeket (kvantumszemlélet, hálózat alapű gondolkodás, rendszerszemlélet) és az ősi misztikus iskolák (szufizmus, advaita) gyakorlatait integráltan és könnyen alkalmazhatóan tanítja. 

Fő célja az ismeretterjesztés és az integráció az új tudományos paradigma és a spirituális szemléletmód között, s természetesen azok mindennapi és gyakorlatisa felhasználása.

Végzettségét tekintve történelemtanár (BA), valamint biztonság-, és védelempolitikai szakértő (MA). Tanulmányainak fókusza a békekutatás volt, különös tekintettel a vallási és etnikai konfliktusok pszichológiai gyökereit illetően. Ehhez kapcsolódóan kutatásai érintették a pszichológia, a filozófia, a vallás, a misztika, s végül a új tudományos paradigma tudásanyagát. Mindezen területeknek a közös pontja a Tudat és Tudatosság kérdése.  

Eddig megjelent művei:

•    „A Bizonytalanság biztonsága – Kvantumszemlélet a mindennapokban” c. könyv

•    „Kvantum – Tükör” önismereti és intuíciófejlesztő rendszer

•    „Gyógyítani, változtatni, gyarapítani a Quantum Balance Módszer segítségével” – c. e- book"