Egészségmegőrzés és öngyógyítás

Fedezd fel és használd a Tudat(osság) átalakító erejét

az egészségmegőrzésben és az (ön)gyógyításban!

         A tanfolyam elvégzése után garantáltan

 • megérted hogyan befolyásolja lelki beállítottságod az életed (emberi kapcsolataid, pénzügyeid, stb.) és az egészséged
 • képes leszel irányítani a Figyelmed és Szándékod és ezzel Tudatosság átalakító erejét használni
 • megismered az "új tudomány" világképét, és a "lehetőségek fizikáját"

A tanfolyamon elsajátított elvek az egészség megőrzése és visszaállításán keresztül világítanak rá azokra az elvekre, melyek alkalmazhatóak a pénzügyi, párkapcsolatai, s bármilyen más életterületen való akadályozó gondolati és érzelemminták átalakítására, s ezzel adott célok hatékonyabb elérésére.

A tanfolyamon a kvantumgyógyítás megismerése és elsajátítása legfőképpen azt a célt szolgálja, hogy megismerj egy új világképet és nézőpontot, s az ezzel járó kellemes, könnyedebb létezést. Ez a legfontosabb nem pedig a technika és módszer megtanítása. A mélyebb elvek megértésével kreatív módon létrehozhatod majd a saját technikádat. Akkor miért másolnád másét?

Időpont: 2018. június 9 – 10. – teljes hétvége.  (szombat – vasárnap) 9:30-16:30

Részvételi díj: 49 000 Ft/ 2 nap

Bővebb információ a tanfolyam tematikájáról: Telefonon a 06-70-371-5137  számon vagy online

Név:

Telefon:

Email:

Üzenet:

MIT MONDANAK AZOK, AKIK MÁR ELVÉGEZTÉK EZT A TANFOLYAMOT?

…már annyi mindent tanultam, már annyi tanfolyamot elvégeztem, és annyi előadást végighallgattam! Úgy érzem elég sok lexikális tudást gyűjtöttem az Önismerethez, és már lassan 10 éve foglalkozom magammal és a tudatosság megélésével, de csak most állt össze a kép, amihez Miki és a kvantumszemlélet segített hozzá!”

– Cs. Anita Banktisztviselő, jóga oktató
 

Aztán jött a próbakezelés.
Fel kellett állni, kimenni a szoba közepére, hogy a többiek jól lássanak mindent. Nem volt bennem szorongás, szégyenkezés, idegesség. Természetesen éreztem magam! Hogy Miki mit tett, azt nem tudom, érdekes dolgok történtek. Arra kért, hogy vegyek mély lélegzeteket, és koncentráljak olyan dologra, amit szeretném, ha megoldódna az életembe…Amikor megkért, hogy lassan térjek vissza, nem értettem, hogy miért, hiszen itt vagyok! :) A szemem nagyon nehezen nyílt, a fejem könnyen volt nehéz."Felébredtem". Amikor visszamentem a helyemre, olyan volt, mintha nem is ott lennék, mintha nem is én lennék.  Próbáltam figyelni és jegyzetelni, de nem volt egyszerű. Pihent és fáradt voltam egyszerre. Aztán egyik pillanatról a másikra belém hasított a felismerés, vége volt a bóbiskolásnak. Ujjongva konstatáltam, hogy kínzó derékfájdalmam eltűnt!!!! 

Mocorogtam a széken. Semmi! Gondoltam, majd ha felállok…Semmi! Egyszerűen elmúlt! :) Elmúlt és nem jött vissza! Hittem is, meg nem is! Nekem már ez is csoda volt! Boldog és hálás voltam! Másnap fájdalom nélkül ébredtem, és valami mást is éreztem.

Nem tudom, hogy mit, a mai napig nem sikerült megfejtenem, de egy biztos, már aznap délelőtt a személyiségemben elkezdődött a változás! Ki mertem állni magamért! Meg tudtam védeni az érdekeimet! Köszönöm Miklós! Köszönöm Univerzum! Köszönöm kvantumfizika!

Hálával: "Eni”

 

Kedves Miklós!

Hálás vagyok a sorsnak, hogy egy „véletlen” folytán találkozhattam Veled és részt vehettem az általad tartott QBM I.-II. tanfolyamon! Régóta foglalkoztat a kvantumszemlélet és ennek hasznosítása a mindennapokban. Elolvastam több „alapművet” ezzel kapcsolatban és nagyon sajnáltam, hogy a könyvek szerzői által, külföldön tartott előadásokra nem volt lehetőségem elmenni. Bizonytalan voltam e téren sok mindenben, de ez teljesen megváltozott, amióta Nálad jártam és a tanfolyam alatt annyi mindent „helyre” tudtam rakni a fejemben, hogy úgy érzem, ebben a témában MINDENT megkaptam Tőled és már nincs másra szükségem ahhoz, hogy elinduljak ezen az úton!” –

Üdvözlettel, „TEGY”
 

Amikor elhagytam az épületet akkor jött az igazán letaglózó élmény, szabadnak éreztem magam. Olyan gyermeki érzés tartott hatalmában percekig, nagyon rég nem éreztem ezt. Amikor mindent látsz magad körül, érzékelsz mindent, mégis csak nézel ki a fejedből és nem törődsz vele, nem értékeled, nem minősíted, csak tudod, hogy ott van…Fantasztikus érzés. Úgy hiszem, ez lehet az, amit emlegetnek a nagy guruk. Pár percre (kb. 15-20 perc) megtapasztalhattam milyen az, amikor kiszabadul a szellem a „palackból” vagyis milyen, amikor a lélek szabadon van és az elme nem befolyásolja.  Elképesztően jó…."

– S. K. Rita könyvelő

 

Az információs gyógyítás vagy más néven kvantumgyógyítás az elmúlt évtizedekben emberek millióinak életét változtatta meg világszerte. A kvantumgyógyítás egyik legújabb ága, mely hazánkban alakult ki: a Quantum Balance, a test – elme – tudat kiegyensúlyozásán alapuló harmonizáló eljárás. Abban különbözik a többi kvantumgyógyítási  rendszerektől, hogy a legfontosabb hangsúlyt a gyakorló szellemi fejlődésére helyezi. A gyógyítás "csak" mintegy gyakorlata a tudatváltásnak.

Maga a kvantumgyógyítás gyakorlata legfőképpen azt a célt szolgálja, hogy a tudatállapot megváltozása, s az ezzel járó érzelmi frekvenciák emelkedése gyakorlati tapasztalattá váljon. Ez a legfontosabb nem pedig a technika és módszer megtanítása.

S ami a legfontosabb: a gyógyulás nem pusztán a testi állapot megváltozását jelenti. Az elv az egészség megőrzése és visszaállítása mellett alkalmazható a pénzügyi, párkapcsolatai, s bármilyen más életterületen való cél megvalósítására.

Természetesen megtanítjuk a híres „két pont” módszert”, s a kapcsolatteremtést is a mezővel, de ismét hangsúlyozni kell: a lényeg a Tudatosság (más néven jelenlét, Éberség), nem pedig a technika.

A tanfolyamunkon megtanítjuk:

 • a tudományos hátteret, és az elméleti alapokat,
 • a gyakorlati elveket,
 • segítünk bepillantást adni a felhasználásba,
 • segítünk túllépni a kezdeti bizonytalanságon és félelmen,
 • irányokat adunk a saját belső szellemi munkához, és a tudatosság mélyítéséhez, ami a használathoz szükséges.

Az elméleti előadásokból és gyakorlati módszerek elsajátításából álló tréningen megtanulod tudatosan használni figyelmed és szándékod átalakító erejét, s ennek hatását felhasználni önmagad és mások egészségének javítására gyógyítására.

 Nem kell hozzá különleges képesség, csak nyitottság, kíváncsiság és érzékenység az élet misztériuma felé. A 2 napos tanfolyam alatt megismered azt a szemléletmódot, melynek hatására felfedezed, hogy az élet nem megoldandó problémák sorozata, hanem végtelen örömforrás és a lehetőségek tárháza!

 A tanfolyam mögött nincs semmiféle vallás vagy ideológia de ott van az ősi misztikus hagyományok (advaita és szufizmus) gyakorlatának és a modern tudomány elméletének szintézise, melyet számos egyéni és páros gyakorlaton keresztül Te magad fogsz megtapasztalni.

Időpont: 2018. június 9 – 10. – teljes hétvége.  (szombat – vasárnap) 9:30-16:30

Helyszín: Budapest belváros (pontos helyszín a regisztráció után a részletes tájékoztatóban)

Részvételi díj: 49 000 Ft/ 2 nap

Jelentkezés:

Név:

Telefon:

Email:

Üzenet:

Bővebb információ: Telefonon a 06-70-371-5137  számon.

A tanfolyam tematikája:

QBM 1. nap:  Az információs gyógyítás világképe – Kapcsolatteremtés

QBM 2. nap:  Az Identitás, Érzékelés és Valóság a gyógyításban – Két pont módszer

Ízelítő a tanfolyam témáiból:

 • A kvantumfizika szerepe a paradigmaváltásban
 • A kvantumfizika forradalmi felismerései
 • A Tudat és az Elme kérdése
 • A Figyelem és a Figyelő kérdése, fontossága, szerepe a gyógyításban
 • "Te alkotod a valóságod" Szlogen vagy valóság?
 • A tudatosság és az ébredés folyamata, fontossága
 • A kvantumgyógyítás alapjai
 • Mentális és emocionális függőségek,blokkok oldása önmagadban
 • Az egyéni identitás fontossága és szerepe és korlátai
 • Az Idő és a Személyiség összefüggései
 • Az érzékelés és a valóság összefüggései
 • A Valóság mélyebb rétegei
 • A kvantumgyógyítás technikái: kapcsolatteremtés és a „2 pont módszer”
 • Mentális és emocionális függőségek, blokkok oldása másokban
 • A fizikai test egészségének megőrzése és gyógyítása

A tanfolyam nem pusztán a fizikai gyógyításról szól hanem egy olyan szemléletváltásról melybe akár az is belefér. A párkapcsolat, a pénzügyi bőség, és a spirituális kibontakozás éppen úgy megvalósítható segítségével. Tehát ami a legfontosabb: a gyógyulás nem pusztán a testi állapot megváltozását jelenti. A megtanult elv és nézőpont az egészség megőrzése és visszaállítása mellett alkalmazható az élet bármely területén. 

Időpont:   2018. június 9 – 10. – teljes hétvége.  (szombat – vasárnap) 9:30-16:30

Helyszín: Budapest belváros (pontos helyszín a regisztráció után a részletes tájékoztatóban)

Részvételi díj: 49 000 Ft/ 2 nap