Kvantumgyógyítás Online Alaptanfolyam

Kvantumgyógyítás Online Alaptanfolyam (KOAN)

A kvantumgyógyító (vagy ahhoz kapcsolódó) tanfolyamok: Mátrix Energetika, Kapcsolatteremtő gyógyítás, Theta Healing,stb) egyre népszerúbbek itthon is. Ennek eredményeképpen nem is a legolcsóbbak, hiszen áruk 50 és 300 ezer forint közé esik.

Viszont a néhány napos tanfolyamok van akinek meghozzák a várt eredményt, s van akinek nem.  Ez természetes, mert nincsenek univerzális módszerek, melyek mindenkinél ugyanúgy működnének. Ráadásul a résztvevők is óriási mértékben különböznek hozzáállában, tudatosságban, lelki érettségben, testi állapotban és még sok más fontos befolyásoló tényezőkben, melyek mind szerepet játszanak a sikerben (vagy annak késésében, vagy elmaradásában)

Viszont ez már csak a tanfolyam után fog kiderülni, amikor már az idő, energia, s péntbefektetés megtörtént.

Mit lehet tenni, hogy ne vállalj több tízezres vagy akár több százezres kockázatot?

A  Kvantumgyógyítás Online Alaptanfolyam azért jött létre, hogy ezt a kockázatvállalást minimalizálja. A tanfolyamok árának tizedéért vagy akár huszadáért le tudd tesztelni neked való ez a típusu modern alternatív medicina vagy sem.

Az e-könyveket elolvasva, s a benne leírt gyakorlatok közül az általad kiválasztottat 21 napig gyakorolva meg tudod figyelni az érzéseidet, s a benned lejátszódó testi, mentális, érzelmi változást. S ennek alapján már sokkal több információ és tapasztalat áll rendelkezésedre, hogy eldönthesd neked való -e a kvantumgyógyítás.

KOAN csomag tartalma:

•  1 db e-könyv, A kvantumszemlélet elméleti háttere gyakorlati szemmel (I. modul):
„A kvantumgyógyítás alapjai és a Quantum Balance”

•  1 db gyakorlati kézikönyv a mentális szokásszerűségek bemutatásával (II. modul):
„Az éber Figyelem és gyakorlatai”

•  1 db útmutató kézikönyv a tényleges gyakorláshoz (III. modul): 
„Az öngyógyítás technikái”

•  1 db önismereti munkafüzet, még több segítség az önálló tanuláshoz (IV. modul)

•  1 db technikai útmutató a KOAN használatához
 

Ár: Kvantumgyógyítás Online Alaptanfolyam: „KOAN Alap” csomag: 4990 Ft

Ha személyesen is részt veszel a Quantum Balance: A kvantumgyógyítás elmélete és gyakorlata képzésünkön, akkor a KOAN árát  beszámítjuk a tanfolyam árába!!!

Rendelj könnyen és egyszerűen a következő lépésekben:
  1. Összeg átutalása az alábbi adatok alapján:

           A  össfenti összeget kell átutalnod a  GAIA Egyesület : Budapest Bank 10101353 – 75392200 – 01004009

  1. E-mail küldése a megrendelői adatokról. FONTOS!  A név és a cím megadása fontos, mert nélküle nem tudjuk hová küldeni a számlt!

       3  Amint az összeg megjelenik számlánkon, egy napon belül küldjük az e-könyveket, melyek segítségével már    kezdheted a gyakorlást és  pár nap alatt ráérezhetsz a kvantumszemlélet gyakorlati oldalára..

Név:

Telefon:

Email:

Üzenet: