Tanácsadás

Exluzív, személyes "quantum" coaching az Önmegvalósítás kiteljesedésére!

A Quantum Balance tanácsadás alapelve:

„Legyen célod a lelki fejlődés, az életcélod megtalálása, a testi egészség megőrzése, visszaállítása, a harmonikus párkapcsolat kialakítása, a pénzügyi szabadság vagy bármely emberi igény, ami jelenleg foglalkoztat, minden elérhető közelségben van hozzád és folyamatosan áramlik feléd.”

Akkor miért nincs az amit igazán szeretnél?

Mert a megvalósulás előtt fel kell oldanod a benned lévő rejtett és tudattalan ellenállást. A Quantum Balance Motivációs Tanácsadás tökéletesen alkalmas ennek megvalósítására, vagyis a rejtett mentális és érzelmi blokkok tudatosítására. A tanácsadás  a kvantumszemlélet alapelveire épül, de nem korlátozódik pusztán a testi síkra. A tanácsadások alatt megismered a mentális és érzelmi szokásaid hatását,  fontosságát és életedre gyakorolt hatását.

Tekintheted úgy, mint egy exluzív, személyes "quantum coaching"-ot, ahol egy „magántanár” segítségével elsajátítod a kvantumszemlélet alapelveit. Úgy hogy közben megoldod életed aktuális kihívását, vagy megteremted vágyad beteljesedését. Hetente egy alkalommal közösen dolgozol a tanácsadóval 5 héten keresztül, s minden hétre kapsz feladatokat, melyeket otthon gyakorolsz. Ez idő alatt pedig fokozatos határozod meg célodat, s a hozzá vezető utat, s az azon elvégzendő cselekedeteket.

A Quantum Balance Tanácsadás tökéletesen alkalmas az ellenállás mögötti rejtett mentális és érzelmi blokkok tudatosítására, s ezzel oldására.  Ami a legnagyobb előnye és a hatékonyság oka, hogy elismeri és felhasználja a kvantummezőben rejlő gyógyító potenciált, s segít az öngyógyító folyamatok felerősítésének megértésében és felhasználásában. Ehhez mindössze a Te nyitottságod, kíváncsiságod, és tiszta szándékod a változásra szükséges

 A Quantum Balance Tanácsadás menete:

A tanácsadás első része egy beszélgetés, melynek során meghatározzuk a célod. Úgy is mondhatjuk, hogy a ködös vágyból konkrét célt formálunk. Aztán megismered a tudatos teremtés alapelveit. Végül feltérképezzük azok a mentális vagy érzelmi sablonokat melyek az adott életterületen megjelenő diszharmóniát okozzák.

A második részben a Quantum Balance Módszer segítségével, a kvantumgyógyítás alapelveit felhasználva történik a kezelés. Ezt úgy képzeld el, mint egy vezetet meditációt, azzal a extra lehetőséggel, hogy közben elkezdődik a kvantummező átalakulása.

A harmadik rész legfontosabb, amit viszont már egyedül kell megvalósítanod a tanácsadást követő egy héten. Minden tanácsadáson megbeszéljük, milyen önfigyelési gyakorlatokat kell otthon önállóan gyakorolni, ahhoz hogy tudatosítsd azokat a gondolati és érzelmi szokásokat, melyek akadályozzák célod megvalósulását, vagy aproblémát okozzák.

Amennyiben bővebb információt szeretnél a Quantum Balance Módszer hátteréről a cikkek, Érdekességek menüpontból tájékozódhatsz.

 Az első tanácsadás ára: 15 000 Ft/alkalom (Ez már önmagában is nagyon sokat ad, de elsősorban arra szolgál, hogy megismerjük egymást és eldöntsük tudunk -e közösen dolgozni az adott cél elérésésn vagy probléma megoldásán.)

Jelentkezés, időpont egyeztetés: 06-70-371-5137 vagy a kvantumszemlelet@gmail.com (vagy tanácsadóink e-mail címén  vagy telefonszámán.)