Kvantum Tükör

MI A KVANTUM-TÜKÖR?

„A KVANTUM – TÜKÖR segítségével:

– a legtitkosabb kérdésedre is érthető, gyakorlatias választ kapsz,

– fejleszted Intuíciód, Éberséged és Tudatosságod,

– megéled a dinamikus meditáció nyugalmát,

– bepillanthatsz elméd tudattalan mélységeibe.

Felfedezheted milyen rejtett meggyőződések, elképzelések, hiedelmek és érzelmek tükröződnek mindennapjaidban. Ha tudatosítod ezek életedre gyakorolt hatását, lehetőségei sokszorosára bővülnek. Könnyen, kreatívan, és örömteli úton leszel képes céljaidat megvalósítani.”

– Szatmári L. Miklós

AZ N NYUGTJA

A Kvantum-tükör célja:

  • céljaid könnyed és kreatív elérésében segíteni
  • az önismereted fejlesztése
  • a lelki és szellemi ébredésed elősegítése
  • a tudatosságod növelése
  • a kreativitás és intuíció fejlesztése a mindennapjaidban
  • játék alapú készségfejlesztés

A Kvantum – Tükör célja az önismereted fejlesztése, lelki és szellemi ébredésed elősegítése, tudatosságod növelése, kreativitásod és intuíciód fejlesztése. A legfőbb jellemzője a játékosság, hiszen. a játék alapú készségfejlesztés a világ leghatékonyabb tanulási módja. Kézzelfogható élményeket, felismeréseket és útmutatást ad, nem pedig hittételeket és dogmákat.

A Kvantum – Tükör használata közben az elméd gondolati és érzelmi hullámzásának „elcsendesedésével” a tudatod a két kiválasztott Tükör segítségével megmutatja a kérdésedre vonatkozó energiák minőségét, s azt, hogyan is befolyásolják tudattalan meggyőződéseid, elveid az életed. A kvantumelmélet egyik legfontosabb üzenete az, hogy a jövőt minden pillanatban te alakítod. Ahogy Teller Ede a Nobel díjas fizikus fogalmazott:

A jövőt minden atomnak az akciója, minden csillagnak a fejlődése, minden élőlénynek a viselkedése, minden másodpercben újonnan hozza létre.


Akkor miért hagynád ki életedből a szabad akaratod képességét?

Hasznosabb, ha a figyelmedet a jövő helyett inkább a jelenre fókuszálod, mivel ez a jelenlegi egyetlen realitás számodra. A Kvantum – Tükör ennek mélyebb megismerésében segít Neked. Nem a múltat analizálja, nem vájkál annak sebeiben, mindössze tükrözi a kérdésedre vonatkozó gondolati és érzelmi rezgéseidet. S azt érhető és felfogható nyelvre fordítja. Rávezet a tudattalan és rejtett meggyőződéseidre, hiedelmeidre és magadtól fogsz ráébredni, hogy mi is életed egy adott problémájának gyökere, vagy egy vágyott cél megvalósításának útja.

A Kvantum – Tükör használata közben az történik, hogy az elméd gondolati és érzelmi hullámzásának „elcsendesedésével” a tudatod a két kiválasztott Tükör segítségével megmutatja a kérdésedre vonatkozó energiák minőségét, s azt, hogyan is befolyásolja az életed. A Tükröződések könyvében a szimbólumok le vannak fordítva szavakra, és gondolatokra. A megfelelő szimbólumot kikeresve, és elolvasva mindkét tükör üzenete felfoghatóvá válik az elméd számára. A Kvantum – Tükör rendszeres használata olyan csendet teremt benned, amelyben te magad ismered fel azokat a lelki blokkokat, félelmeket, vagy megrögzött gondolatokat, amelyek megakadályozzák céljaid elérését vagy az adott probléma megoldását. Néhány hónap gyakorlattal rendelkezve már érzékelni fogod azokat az energiamintákat a Lényedben, amelyek az életed adott területén diszharmóniát teremtenek.

Ennek fontosságát csak akkor fogod megérteni, amikor átéled a saját felismerés élményét…

További információ és rendelés: a 06 70 371 5137  számon, vagy kvantumszemlelet@gmail.com e-mail címen!