E-könyv: A Kvantumszemlélet

aquabalance.fwMost megrendelheted Szatmári L. Miklós – A Kvantumszemlélet című e-könyvet.

Az alábbi kérdőívet kitöltve megkapjuk a rendelésed.

Ezt követően a következő fizetési lehetőségeid vannak:

  • átutalás
  • készpénz
  • paypal (folyamatban, rövidesen)

Amint a fizetés megtörtént, megkapod az e-könyvet.

Probléma vagy kérdés esetén fel tudod venni velünk a kapcsolatot, a kapcsolat menüpont alatt, vagy írhatsz akár email-t is az info@kvantumszemlelet.hu email címre.

A termék ára: 990 Ft

A Kvantumszemlélet a kvantumfizika tudat alapú értelmezésének gyakorlati felhasználása, amely végtelen számú lehetőséget tartogat számodra, a kreativitás fejlesztésétől kezdve, az érzelmi intelligencia kiteljesítésén át, a testi, lelki és szellemi harmónia kialakításáig. 
A Kvantumszemlélet nem egy hiedelemrendszer, hanem a „győződj meg róla magad” elvén működő átalakító szemléletmód, amellyel képes lehetsz életminőséged teljes átalakítására. 
A szerző gyökeresen új szemléletű könyve megmutatja, hogy a határtalan lehetőségek és a végtelen erő világának kellős közepén élsz. Minden általad megtapasztalt eredményt, eseményt az Elméd és a Tudatod viszonya határozza meg. 
Csak a tudatosság állapotában bekövetkező változás jelentheti a megoldást életed, s a világ kihívására. Ha tudatára ébredsz a saját kondicionált gondolkodásmódodnak és kilépsz a gondolati valóság korlátozott keretei közül, akkor teljesen új lehetőségekkel, képességekkel, és színekkel gazdagodik életed, így képes leszel a paradigmaváltásban, a globális ébredésben részt venni. 
A szerző tanítása szerint a belső spirituális munkálkodás, vagyis az éberség képességének elsajátítása szabadít fel. Az általa felvázolt Út meghatározott szintekből, állomásokból áll, amelyeket mindenki a saját ritmusában és ütemben képes megtapasztalni. 
A kvantumszemlélet tanítását, illetve gyakorlatait bárki magáévá teheti, s ezáltal kezébe kaphatja a siker és boldogság, de legfőképp a békés, elégedett élet kulcsát. 
Életed minősége csak rajtad áll. Ideje felébrednek, és elkezdenek tudatosan úgy alakítani az életed bármelyik területét, hogy az elősegítse céljaid megvalósulását, hiszen az elvek csak akkor érnek valamit, ha a cselekedeteidben is megjelennek. Képes vagy rá, mindenki képes rá-csak meg kell tanulnod, hogyan. Ennek megértése, s megvalósítását szolgálja ez a könyv.

 

GAIA Egyesület,

Budapest Bank 10101353 – 75392200 – 01004009

 

 

Megrendelési lap:

Név *

Cím

  Irányítószám*

  Város*

  Utca, házszám | emelet | ajtó*

Telfonszám *

Email cím *

Fizetés módja *

Üzenet